Pratite nas na:

RSS Facebook LinkedIn Twitter

Priprema i ocjena investicijskih projekata i poslovnih planova

U današnje vrijeme makroekonomski, financijski i tržišni uvjeti postaju sve složeniji kao i samo poslovanje koje ovisi o nebrojenim faktorima. Poduzetnici i manageri moraju donositi što brže i kvalitetnije odluke koje bi se trebale temeljiti na objektivnim činjenicama kako bi se u konačnici mogla donjeti optimalna investicijska odluka.

U slučaju potrebe za dodatnim novčanim sredstvima pri pokretanju novog posla ili proširenju postojećeg javlja se potreba za investitorima koji su spremni uložiti svoja sredstva. U tim trenucima poduzetnici i manageri se obraćaju bankama i financijskim institucijama koje, da bi uložili svoja sredstva u Vaš projekt, zahtjevaju realne podatke glede rentabilnosti odnosno profitabilnosti investicijskih projekata i njihove rizičnosti.
Jedan od važnih i najčešćih uvjeta je prilaganje poslovnog plana odnosno investicijskog projekta od strane poduzetnika.

Investicijski projekt ili poslovni plan nije formalnost, već je temelj svakog poduzetničkog projekta iz razloga što se detaljnim i pažljivim planiranjem te analiziranjem svih detalja budućeg projekta može vidjeti da li je opravdano i realno pristupiti realizaciji i financijskom praćenju istoga.

Naši konzultanti su tu da Vam pomognu ostvariti Vaše projekte kroz kvalitetnu, brzu i stručnu izradu i ocjenu investicijskih projekata i poslovnih planova.
Svi naši konzultanti su završili programe usavršavanja pripreme i ocjene investicijskih projekata na FOIP Studiju, jedinom programu takve vrste u Hrvatskoj.

Dugogodišnje iskustvo (18 godina) i veliki broj realiziranih projekata, odobrenih kredita i financijskih praćenja garantira Vam kvalitetu izrade naših investicijskih projekata i poslovnih planova.

Komentari

Pošalji

Misao dana

Ionako će vam dati nogu. Zato-pokrećite po svome, kršite pravila.

T. Peters

Newsletter

Copyright Orkis d.o.o. 2016, sva prava pridržana, Powered by Corvus CMS